Resultaatgericht

Wij bieden meer dan alleen advies, we verzorgen ook de uitvoering!

Adviezen en ideeën zijn er vaak genoeg. Sla wat online marketing boekjes open of bezoek een Growth Hacking event en je To Do lijst wordt langer en langer.

Maar welke ideeën zijn nou nuttig om uit te voeren? Wat is het te verwachten effect? En hoe haal je er het meeste uit? Hier helpen wij bij.

Samen jullie strategie bepalen

Ieder bedrijf heeft een andere strategie

Door veel met startups te werken, weten wij maar al te goed dat budgetten, kennis, tijd, development-power & toewijding per team enorm verschillen.

Al tijdens het eerste (telefonische) gesprek krijgen wij een goed beeld van jullie bedrijf en weten waar we wel en vooral níet bij hoeven te ondersteunen. We proberen de unieke samenstelling van jullie bedrijf zo goed mogelijk te benutten!

Even bellen?
Korte lijnen

Alsof je een ervaren online marketeer in dienst hebt!

Na een eerste gesprek, krijg je een voorstel van de meest ideale aanpak. Na goedkeuring gaan we meteen aan de slag. We houden je op de hoogte van onze werkzaamheden en stand van zaken.

Heb je tussendoor vragen of loop je zelf tegen issues aan? Bellen/mailen en we bespreken de mogelijkheden!

Flexibele ondersteuning

Duidelijke afspraken & verwachtingen

We werken niet met contracten, abonnementen of pakketten. Van tevoren spreken we af wat de werkzaamheden zullen inhouden en de bijbehorende kosten.

Onze zijn trajecten kort en leerzaam. We gaan in 2 - 3 maanden de hele online strategie opzetten. Daarna kan je zelf verder aan de slag of we bespreken een vervolgtraject.

Klaar voor de volgende stap?